Online inspiratie sessies gezonde sportomgeving

Door de ontwikkeling vanuit de lokale sportakkoorden is er steeds meer aandacht voor een gezonde sportomgeving. NOC*NSF organiseert in samenwerking met met een aangehaakte Team:Fit Coach verschillende inspiratiesessies met dit thema. Op 29 maart is een online inspiratiesessie bij te wonen.

Iedereen kan deelnemen om te zien hoe een gezonde sportomgeving kan worden gerealiseerd. Dus zowel sportlocaties (sportverenigingen, sporthallen, zwembaden, sportdorpshuizen) als voor professionals (GGD, gemeente, JOGG-regisseur, BSC, verenigingsondersteuner, etc) om te kunnen inzetten in de eigen omgeving. Daarnaast is de boodschap vermeld dat professionals/gemeenten deze zelfde inspiratiesessie ook kunnen oppakken om lokaal in te zetten/richten. Lees meer over de inzet van de inspiratiesessie of interventie voor verenigingen in je eigen gemeente.

Is het eigenlijk niet logisch om je als club in te zetten voor een gezonde sportomgeving? Dat jullie sportclub voelt als een prettige gezonde plek waar je lekker en gezond kunt eten en drinken. En waar jongeren geen ongezond gedrag aanleren, zoals roken of problematisch alcohol drinken, tot ernstige problemen aan toe. Lees meer over de inspiratiesessie Gezonde Sportomgeving.

De inspiratiesessie en/of workshop op 29 maart geeft je inzichten waarom dit voor een sportvereniging relevant is en hoe je dat kunt realiseren. Zelfs wat het je club en leden oplevert. Meld je hier aan

Nieuwsbrief

Schrijf je direct in