Jij kunt het verschil maken bij je vereniging, juist nu!

De corona maatregelen zijn weer aangetrokken en dit heeft direct betrekking op sportclubs en hun vrijwilligers. Jongeren kunnen het verschil maken voor een vereniging in deze onzekere, moeilijke tijden. Sporten blijft ontzettend belangrijk, natuurlijk om gezond te blijven en op die manier het virus de baas te blijven. Maar sport is ook één van de weinige uitlaatkleppen en vormen van ontspanning die er op dit moment zijn.

De corona maatregelen zijn weer aangetrokken en dit heeft direct betrekking op sportclubs en hun vrijwilligers. Jongeren kunnen het verschil maken voor een vereniging in deze onzekere, moeilijke tijden. Sporten blijft ontzettend belangrijk, natuurlijk om gezond te blijven en op die manier het virus de baas te blijven. Maar sport is ook één van de weinige uitlaatkleppen en vormen van ontspanning die er op dit moment zijn. Met het project Maatschappelijk Dienst Tijd worden jongeren ingezet binnen de club, wij zorgen voor een vrijwilligersvergoeding en een erkend diploma. Hieronder 2 trainingen die speciaal zijn ontwikkeld voor verenigingen in corona tijd.

Cursus corona handhaving sport

Lukt het de club om alles in goede banen te lijden, of is dit nog lastig? Weet iedereen wat de regels zijn en is dit duidelijk zichtbaar? Het is fijn als er iemand is die hier op toe ziet en die controleert of de corona maatregelen worden nageleefd. Dit is natuurlijk een hele verantwoordelijkheid. Durf je mensen aan te spreken op hun gedrag als ze de regels overtreden? Als ze onvoldoende afstand houden of komen kijken langs de lijn wat niet de bedoeling is? Hoe spreek je mensen aan en zorg je dat alles op de club veilig verloopt onder jouw verantwoordelijkheid? Een hele uitdagende, maar ook leuke en leerzame taak!

Bekijk hier de inhoud van de cursus en om je aan te melden

Biedt je jonge trainers en coaches on the job begeleiding

Voor kinderen is het ontzettend belangrijk dat de kwaliteit van de trainingen goed is en blijft en dat de coaching bij de wedstrijden op niveau blijft. Juist voor de jongere trainers en coaches bieden wij nu een begeleidingstraject om ze extra handvaten te geven voor de training.

Bekijk hier de inhoud van het begeleidingstraject

Nieuwsbrief

Schrijf je direct in