Sport NL Groen

Sport NL Groen is een onafhankelijke, online tool waar alle aspecten van verduurzaming samenkomen. Op de site vind je alle mogelijkheden rondom duurzaamheidsmaatregelen, vind je alle informatie over duurzame partners en kun je een online adviestool invullen. Wil je weten hoe Sport NL Groen jouw sportclub kan helpen verduurzamen? Ga naar Sport NL Groen en bekijk hoe de tool werkt, wat je ermee kan en hoe verduurzaming bijdraagt aan een gezonde toekomst voor de sport.

Energiecoach aanvragen

Voor deskundig advies van een specialist kun je een energiecoach aanvragen. Daar ligt de rol van SportDrenthe. Wij hebben inmiddels al vele clubs mogen ondersteunen in Drenthe op het gebeid van verduurzaming. Met Drenthe Sport Duurzaam hebben we in de eerste fase al ruim 125 clubs geholpen. Op de site van Sport NL Groen kun je ons vinden onder Sportkracht12. Klik op de pagina energiecoach, kies voor Sportkracht12 en selecteer SportDrenthe in de lijst. Wij nemen contact met je op en koppelen de energiescan van Drenthe Sport Duurzaam en het begeleidingstraject 1 op 1 aan de adviezen en services die Sport NL Groen ons biedt. Win win.

Succesverhalen

Bel mij terug over dit onderwerp..

De specialist

Paul van Dijk

Mijn naam is Paul van Dijk en ik ben sinds 2002 werkzaam als Senior Verenigingsadviseur en projectleider bij SportDrenthe. Vanuit deze functie ondersteun en adviseer ik sportverenigingen, inhoudelijk en als procesbegeleider, bij diverse onderwerpen om ervoor te zorgen dat het (nog) vitale(re) organisaties worden en blijven.

pjvandijk@sportdrenthe.nl