Procesbegeleiding op maat

SportDrenthe wil verenigingen sterk en toekomstbestendig houden/maken. Daarom stimuleren we een open blik en een ondernemende houding bij bestuurders, trainers, commissieleden en andere vrijwilligers. Tijden veranderen en ook de manier waarop we sporten. Daarom is het goed om regelmatig na te denken over wat voor vereniging je wilt zijn en wat de koers is die je wilt gaan varen. Wij begeleiden verenigingen toekomstbestendig te worden. We schuiven aan bij de bestuurstafel en kunnen zo kijken waar de vereniging behoefte aan heeft en advies op maat maken.

Een samenwerking of fusie kan bijvoorbeeld een stap zijn die voor de hand ligt, maar dat is voor verenigingsbesturen best spannend. Het kan echter zoveel mooie nieuwe initiatieven opleveren. We hebben al een aantal mooie processen mogen begeleiden die tot een succesvolle samenwerking of fusie hebben geleid. We gaan graag in gesprek met de verenigingen om de mogelijkheden te bespreken en te beoordelen. De voor- en nadelen van samenwerking komen aan de orde.

 

Succesverhalen

Bel mij terug over dit onderwerp..

De specialist

Anne Prins

Mijn naam is Anne Prins, sinds 1999 Senior Verenigingsadviseur bij SportDrenthe. Uiteraard ben ik dan ook betrokken bij Sportclub Drenthe. Vanuit mijn functie ben ik 3-4 avonden op pad om verenigingen te adviseren/helpen

aprins@sportdrenthe.nl