Workshop Rabobank: Hoe houd je de betrokkenheid hoog in je club?

  • 22 June | 19:30 – 21:30

Juist als vereniging ben je goed in betrokkenheid creëren. Jullie club met alle activiteiten is er voor en door jullie leden. Hoe gaat dat in deze coronatijd? Blijven de leden? Willen de vrijwilligers zich ook nu inzetten? Klopt de relatie met sponsoren als partner nog steeds?

Rabobanken in Groningen en Drenthe nodigen de sport- en cultuursclubs graag uit voor de workshop ‘Hoe houd je de betrokkenheid hoog in je club?’. Tijdens de workshop gaan we aan de slag met betrokkenheid, hoe werkt dat eigenlijk? Hoe kun je bewust invloed uitoefenen? Wat kun je het beste doen als bestuurder en wat vooral niet. Ook gaan we in op mogelijke knelpunten, op ambities én op kansen binnen jouw vereniging. Dit doen wij samen met onze partners NOC*NSF, LKCA, Huis voor de Sport Groningen en SportDrenthe, die de workshop begeleiden.

Online programma
Datum: dinsdag 22 of woensdag 23 juni 2021
Ontvangst:  19.15 uur | Workshop 19.30  tot max 21.30 uur
Locatie: Online workshop.

Tijdens de workshop

  • Besef je waarom en hoe je de mensen die de club een warm hart toedragen aangehaakt houdt;
  • Krijg je inzicht in de triggers van betrokkenheid en vandaaruit ga je ontdekken wat dat vraagt van jouw handelen;
  • Bespreken we creatieve mogelijkheden om binding te creëren;
  • Leer je hoe je als vereniging aansluit bij de drijfveren van vrijwilligers, leden, sponsoren en andere betrokkenen;
  • Wissel je ervaringen uit met bestuurders van andere clubs over verschillende manieren van contact onderhouden.

Aanmelden
Opgeven voor één van de workshops op dinsdag 22 juni of woensdag 23 juni kan via onderstaande links. Stimuleer binnen je club vooral meerdere personen om zich in te schrijven. Op die manier wordt de opgedane kennis binnen je club beter geborgd.

We zien uit naar jullie komst en naar een inspirerende workshop!

Inschrijven workshop 22 juni 2021

Inschrijven workshop 23 juni 2022

Masterclasses najaar

Als vervolg op deze workshop gaat Sportclub Drenthe samen met Rabobank en Huis voor de Sport Groningen voor bestuurders van verenigingen en stichtingen in het najaar Masterclasses aan te bieden. Nadere informatie volgt te zijner tijd.

De specialist
Paul van Dijk

Mijn naam is Paul van Dijk en ik ben sinds 2002 werkzaam als Senior Verenigingsadviseur en projectleider bij SportDrenthe. Vanuit deze functie ondersteun en adviseer ik sportverenigingen, inhoudelijk en als procesbegeleider, bij diverse onderwerpen om ervoor te zorgen dat het (nog) vitale(re) organisaties worden en blijven.

pjvandijk@sportdrenthe.nl
Direct aanmelden