Online sessie: Ledenbinding en Clubgevoel

  • Webinar
  • 10 March | 20:00 – 21:30

Ledenbinding en clubgevoel in een (gedeeltelijke) lockdown

Het normale verenigingsleven ligt al lange tijd grotendeels stil. De jeugd mag nog wat doen, voor volwassenen is het al lange tijd behelpen. De kantine is sowieso al tijden ongebruikt en veel nevenactiviteiten hebben we het afgelopen jaar ook niet kunnen organiseren. Toch blijkt de bereidheid van leden om lid te blijven groot, zelfs als er niet gesport kan worden. Tegelijk lijkt de aanwas van nieuwe leden bij veel clubs te stokken. Wat kunnen we doen om de ledenbinding en het clubgevoel ook op afstand te versterken? Hoe blijven we als club toch een club, ook als we elkaar niet of nauwelijks zien? Hoe kunnen we zorgen dat de ledenaantallen niet zodanig dalen dat we in problemen komen? Wij gaan graag met bestuursleden én vrijwilligers die zich bezig houden met activiteiten en/of communicatie in gesprek over clubgevoel en ledenbinding anno corona-jaar 2021.

Sessie: Ledenbinding en clubgevoel
Voor wie: Bestuurders/vrijwilligers van sportverenigingen of andere sportaanbieders
Wanneer: woensdag 10 maart 2021
Waar: Online via Zoom

Heeft u vragen? Heeft u goede ideeën om andere bestuurders te helpen?  Of heeft u op voorhand onderwerpen die u graag onder de aandacht zou willen brengen kunt u dat aangeven in het aanmeldformulier, dan kunnen we dit meenemen in de voorbereidingen.

Samen kunnen wij als sport ook deze crisis aan! Bekijk hier de pagina met alle corona informatie

De online inschrijving voor deze sessie is gesloten. Wilt u zich toch nog graag last minute aanmelden om deze sessie bij te wonen stuur dan een mail naar Anne Prins: aprins@sportdrenthe.nl.

  • Locatie: Webinar
  • Wanneer: 10 March | 20:00 – 21:30
  • Telefoon:
  • Website:
De specialist
Anne Prins

Mijn naam is Anne Prins, sinds 1999 Senior Verenigingsadviseur bij SportDrenthe. Uiteraard ben ik dan ook betrokken bij Sportclub Drenthe. Vanuit mijn functie ben ik 3-4 avonden op pad om verenigingen te adviseren/helpen

aprins@sportdrenthe.nl
Direct aanmelden