Online sessie: Financiële regelingen Corona

  • Webinar
  • 3 March | 20:00 – 21:30

Met de penningmeester door de financiële regelingen en tips voor een gezonde bedrijfsvoering

Onder leiding van onze financieel expert Paul van Dijk willen wij jullie helpen door het oerwoud van financiële regelingen om de sportclub door de crisis te begeleiden. TASO, TVL en TVS zijn inmiddels veel gehoorde afkortingen geworden, maar niet elke club weet reeds optimaal gebruik te maken van de regelingen die beschikbaar zijn. Ook zijn er nog steeds veel verenigingen die niet in aanmerking komen of voor wie de regelingen niet afdoende zijn. Wat zijn de gevolgen voor de korte termijn, hoe kan je liquiditeitsproblemen voorkomen? Waar zijn kosten te besparen of juist inkomsten te genereren. We gaan goede ideeën uitwisselen en elkaar hierin verder helpen. Maar we kijken ook naar de langere termijn. Welke risico’s lopen we juist na deze crisis als alles weer opgestart wordt en hoe gaan we hier mee om?

Bekijk hier onze speciale pagina rondom de financiële compensatieregelingen in corona tijd

Sessie: Financiële regelingen Corona
Voor wie: Bestuurders/penningmeesters van sportverenigingen of andere sportaanbieders
Wanneer: woensdag 3 maart 2021
Waar: Online via Zoom

Heeft u vragen? Heeft u goede ideeën om andere bestuurders te helpen?  Of heeft u op voorhand onderwerpen die u graag onder de aandacht zou willen brengen kunt u dat aangeven in het aanmeldformulier, dan kunnen we dit meenemen in de voorbereidingen.

Samen kunnen wij als sport ook deze crisis aan! Bekijk hier de pagina met alle corona informatie

Door de vele inschrijvingen die er nu al zijn voor deze sessie hebben we besloten een tweede sessie te houden en de inschrijving voor deze sessie te sluiten. Wij vinden het belangrijk de mogelijkheid tot interactie te bieden en dat lukt alleen als de groep niet te groot is.

Schrijf je in voor de sessie van dinsdag 9 maart als je de online sessie Financiële regelingen Corona wilt bijwonen! Inschrijven 2e sessie

  • Locatie: Webinar
  • Wanneer: 3 March | 20:00 – 21:30
  • Telefoon:
  • Website:
De specialist
Paul van Dijk

Mijn naam is Paul van Dijk en ik ben sinds 2002 werkzaam als Senior Verenigingsadviseur en projectleider bij SportDrenthe. Vanuit deze functie ondersteun en adviseer ik sportverenigingen, inhoudelijk en als procesbegeleider, bij diverse onderwerpen om ervoor te zorgen dat het (nog) vitale(re) organisaties worden en blijven.

pjvandijk@sportdrenthe.nl
Direct aanmelden