Online inspiratiesessie Gezonde Sportomgeving

  • Webinar
  • 9 December | 19:30 – 21:00

Is het eigenlijk niet logisch om je als club in te zetten voor een gezonde sportomgeving? Dat jullie sportclub voelt als een prettige gezonde plek waar je lekker en gezond kunt eten en drinken. En waar jongeren geen ongezond gedrag aanleren, zoals roken of problematisch alcohol drinken, tot ernstige problemen aan toe. Het webinar geeft je inzichten waarom dit voor een sportorganisatie relevant is en hoe je dat kunt realiseren.

Tijdens dit webinar:
• Gaan we in op jouw vragen om voor jouw club te werken aan een gezonde sportomgeving;
• Krijg je concrete tips om dit aan te pakken (welke invloed?) en vol te houden (borging);
• Krijg je een aanbod tot (gratis) persoonlijke begeleiding van de club op maat.

Aanmelden

Het is mogelijk en aanbevolen om met drie personen van één sportorganisatie deel te nemen. Op die manier kun je de opgedane kennis meteen delen en makkelijk samen toepassen. Om aan te melden klik je in het schema op de naam van het webinar.

Na aanmelding krijg je een hyperlink toegestuurd, inclusief bijbehorende uitleg, waarmee je toegang krijgt tot het desbetreffende webinar.

Om de webinars zo succesvol mogelijk te laten verlopen en om jou zo goed mogelijk te kunnen voorzien van advies is een goedwerkende internetverbinding noodzakelijk en een laptop/tablet met goede camera en microfoon wenselijk.

Direct aanmelden kan via deze link

De specialist
Wineke Holtrop

Mijn naam is Wineke Holtrop, ik ben Sportconsulente bij SportDrenthe en met de twee projecten Team:Fit en MDT (maatschappelijke diensttijd) ben ik betrokken bij Sportclub Drenthe.

wholtrop@sportdrenthe.nl
Direct aanmelden