Mogelijk vervolg online sessies ‘corona’

  • Webinar
  • 1 April – 30 April

In maart organiseerden we iedere woensdag avond een online sessie over een corona gerelateerd onderwerp. We hebben gemerkt dat de deelnemers van de verenigingen in Drenthe enorm positief zijn over de webinars. Het is een moment om samen met andere bestuurders en vrijwilligers te sparren over de vragen die er leven en vooral te kijken naar de kansen en mogelijkheden. Ook horen we aan de reacties dat de inhoudelijke bijdrage vanuit Sportclub Drenthe helpt: “Het brengt nieuwe inzichten en idee├źn en werkt op veel momenten verhelderend.”

Daarom geven we graag de mensen die de sessies hebben gemist de kans om aan te geven waar ze nog graag aan zouden willen deelnemen en horen we graag van de verenigingen en bestuurders die er wel bij waren op welke onderwerpen ze graag verdieping zouden willen.

In het formulier hieronder kunt u tot 30 april de wensen kenbaar maken. Wij zullen dan begin mei besluiten hoe we een vervolg geven aan deze oproep. Mocht u eerder vragen hebben of graag sparren met ons? Neem dan vooral contact met ons op, we helpen u graag!

Anne Prins: aprins@sportdrenthe.nl

Paul van Dijk: pjvandijk@sportdrenthe.nl

[caldera_form id=”CF606189300cea0″]

  • Locatie: Webinar
  • Wanneer: 1 April – 30 April
  • Telefoon:
  • Website:
De specialist
Paul van Dijk

Mijn naam is Paul van Dijk en ik ben sinds 2002 werkzaam als Senior Verenigingsadviseur en projectleider bij SportDrenthe. Vanuit deze functie ondersteun en adviseer ik sportverenigingen, inhoudelijk en als procesbegeleider, bij diverse onderwerpen om ervoor te zorgen dat het (nog) vitale(re) organisaties worden en blijven.

pjvandijk@sportdrenthe.nl
Direct aanmelden