JOGG-Teamfit bijeenkomst

  • Arnhem
  • 28 September | 16:30 – 22:00

Het is weer tijd om je te laten inspireren tijdens de JOGG-Teamfit bijeenkomst op 28 september. Dé kans om een bezoek te brengen aan het WK volleybal vrouwen 2022. Zet deze datum daarom met grote letters in je agenda.

Samen met JOGG-Teamfit voor een gezondere buurt- en sportomgeving

Wist je dat jullie één van de ruim 2000 buurt- en sportlocaties zijn die zich hebben aangesloten bij JOGG-Teamfit? Dat is goed nieuws want een gezonde jeugd begint bij een gezonde omgeving. Steeds meer locaties gaan met ondersteuning van onze enthousiaste JOGG-Teamfit coaches aan de slag met de challenges.

Zetten jullie al stappen naar een gezonder voedingsaanbod? Of werkt jullie sportlocatie al aan een rookvrij sportterrein of verantwoord alcoholbeleid? Of zoek je soms nog naar de juiste strategie of tips? Tijd om inspiratie, ervaring en praktische kennis uit te wisselen tijdens de JOGG-Teamfit bijeenkomst.

WK Volleybal & JOGG-Teamfit

Bij JOGG-Teamfit werken we graag samen aan een gezondere toekomst voor onze jeugd. Dit doen we o.a. met NOC*NSF, gemeenten en sportbonden. Én dat sportevenementen en een gezondere leefstijl goed bij elkaar passen laten Nevobo, Tig Sports, Provincie Gelderland én JOGG zien. Dit jaar vindt van 23 september – 15 oktober het WK Volleybal voor vrouwen in Nederland en Polen plaats. De organisatie is net als jullie aan de slag gegaan met een gezonder voedingsaanbod.

Wie serveren er? 

Laat je verrassen op het Gelre Food Plaza. Hier wordt van 23 september tot 2 oktober gezondere en duurzame voeding geserveerd. Dit betekent innovatieve en duurzame organisaties met aantrekkelijke ingrediënten, menu’s, foodtrucks en/ of andere leuke concepten. Na een hapje en kijkje in de keuken kan je vervolgens genieten van de spannende WK volleybalwedstrijd tussen Nederland – Puerto Rico.

  • Locatie: Arnhem
  • Wanneer: 28 September | 16:30 – 22:00
  • Telefoon:
  • Website:
De specialist
Wineke Holtrop

Mijn naam is Wineke Holtrop, ik ben Sportconsulente bij SportDrenthe en met de twee projecten Team:Fit en MDT (maatschappelijke diensttijd) ben ik betrokken bij Sportclub Drenthe.

wholtrop@sportdrenthe.nl
Direct aanmelden