“Hoe staat het met het lokale sportakkoord?”

  • 17 January | 19:00 – 21:00

Onlinebijeenkomst voor lokale kern/regie/stuurgroepen

Helaas lukte het niet om elkaar eind 2021 op een inspirerende en uitdagende locatie te ontmoeten. Gezien de huidige Corona ontwikkelingen kiezen we ervoor om in het begin van het nieuwe jaar een online versie van deze bijeenkomst te organiseren.

Het wordt een praktische sessie! Geen uitgebreide landelijke beleidstoelichtingen, maar alle ruimte voor het uitwisselen van je eigen ervaringen en vragen.

Op maandag 17 januari organiseren Vereniging Sport en Gemeenten en Sport Drenthe cq. Drenthe Beweegt een online bijeenkomst van 19.00 uur tot 21.00 uur.

In de afgelopen jaren zijn jullie gestart met het lokaal sportakkoord. Een uitdaging die veel partijen in 350 gemeenten zijn aangegaan. De huidige landelijke afspraken over de Sportakkoorden zijn gemaakt tot en met 2022. Daarom is het nu een goed moment met elkaar ervaringen en kennis te delen, elkaar te informeren over voorbeelden en succesfactoren, maar ook om de eigen vragen en aandachtspunten eens aan andere kern/regie/stuurgroepen voor te kunnen leggen.

 We hebben jullie nodig!

Jullie inbreng tijdens én voorafgaand aan deze sessie is van groot belang. Daarom vragen we je om bij de aanmelding minimaal één gespreksonderwerp aan ons door te geven waarover je het met de overige deelnemers wilt hebben. En om aan te geven of je daar (als kerngroep) ter inleiding een pitch over wilt geven.

Alle onderwerpen die te maken hebben met het lokaal sport- en beweegakkoord en de rol van de kerngroep hierin, zijn interessant. Bijvoorbeeld: Waar ben je als kerngroep tevreden over, wat is nog niet (helemaal) gelukt, welke tips kun je anderen geven of welke vragen heb je? Etc.

Als je voorafgaand aan de bijeenkomst nog vragen of ideeën heeft kun je contact opnemen met Jaco Zandhuis, Regioadviseur VSG, op 06 16626963 en/of j.zandhuis@sportengemeenten.nl

of met of Hans Derks, Programmamanager Drenthe Beweegt op 0623116086 en/of hderks@sportdrenthe.nl.

Programma:

Inloggen kan vanaf 18.45 uur, einde is rond 21.00 uur

19.00 – 19.10 uur Start, welkom, toelichting op bijeenkomst

19.10 – 19.15 uur Pitches door deelnemers

19.15 – 20.00 uur Eerste gespreksronde

20.00 – 20.10 uur Pauze

20.10 – 20.15 uur Pitches door deelnemers

20.15 – 21.00 uur Tweede gespreksronde

± 21.00 uur Afsluiting

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Inschrijven kan hier.

Je ontvangt de benodigde inloggegevens met de bevestigingsmail.

 Als je niet in de gelegenheid bent om deel te nemen, maar wel geïnteresseerd bent in bijeenkomsten die in het kader van het sportakkoord in de toekomst worden georganiseerd kun je dat via het aanmeldingsformulier ook aan ons laten weten.

Doe je mee?

Graag tot ziens op 17 januari as.

 

  • Locatie:
  • Wanneer: 17 January | 19:00 – 21:00
  • Telefoon:
  • Website:
De specialist
Hans Slender

Mijn motto: wat goed is voor de sport, is goed voor onze samenleving. Mijn naam is Hans Slender en ik ben van jongs af aan actief in het verenigingsleven.

hslender@sportdrenthe.nl
Direct aanmelden