Adviescafé sport en preventie 2022

  • Eelde
  • 11 May | 17:30 – 21:00

Op woensdag 11 mei organiseert de gemeente Tynaarlo samen met Sportclub Drenthe en Drenthe gezond het adviescafé sport en preventie 2022 in het Sporthal Groote Veen in Eelde. Anne Prins neemt u mee in de ontwikkelingen en stand van zaken binnen het Sportakkoord Tynaarlo. Dorien van de Kant doet hetzelfde voor het preventieakkoord. Daarnaast krijgt u vanavond een unieke kans om achter de schermen te kijken van de nieuwe sporthal.

We starten de avond met de opening van de wethouder. Over de samenwerking op het gebied van sport en preventie en de rol van de  gemeente hierin als 1 van de partners binnen de akkoorden. Daarna verzorgen Anne en Dorien het plenaire deel van de avond. Na deze opening heeft u kans informatie op te halen over actuele thema’s en projecten. Op verschillende plekken in de hal zijn ‘kraampjes’ ingericht waar deskundigen u graag te woord staan.

Informatiemarkt

U kunt informatie ophalen over mentaal welbevinden, gezond gewicht, verantwoord middelengebruik, het Lokaal Sportakkoord, JOGG Teamfit, Positieve gezondheid, buurtsportcoaches, verenigingsadvies SportDrenthe, accommodatiebeleid en verduurzaming en regelingen van de gemeente. Bovendien is er een speciaal ondersteuningsloket voor regelingen uit het compensatiefonds.

Ontvangst met soep en broodjes. Vanaf half zes kunt u rustig inlopen en genieten van een kom soep met een broodje. Om half 7 start het plenaire programma.

Programma

17.30 – 18.30 uur vrije inloop met soep en een broodje (let op: opgave hiervoor is verplicht)

18.30 – 19.30 uur plenaire deel

19.30 – 20.30 uur Rondleiding en themagesprekken (ieder half uur start een rondleiding, u kunt zelf langs de ‘informatiekraampjes’

20.30 uur afsluiting met een drankje aan de bar

  • Locatie: Eelde
  • Wanneer: 11 May | 17:30 – 21:00
  • Telefoon:
  • Website:
De specialist
Anne Prins

Mijn naam is Anne Prins, sinds 1999 Senior Verenigingsadviseur bij SportDrenthe. Uiteraard ben ik dan ook betrokken bij Sportclub Drenthe. Vanuit mijn functie ben ik 3-4 avonden op pad om verenigingen te adviseren/helpen

aprins@sportdrenthe.nl
Direct aanmelden