Actie: geef je club een rondje

  • 30 October – 30 December

Het zijn weer lastige tijden met alle coronamaatregelen. Nu de kantine dicht moet blijven lopen veel verenigingen veel geld mis. Dit kan leiden tot grote financiële problemen. Clubplan Nederland organiseert daarom een grote actie. Wellicht heeft CLUB hier ook baat bij. Langs deze weg willen wij jullie hier daarom op attenderen.

Geef je club een rondje!

Nu dit in de kantines niet kan roept Clubplan iedereen op om online een rondje te geven: niet aan elkaar, maar aan je club!

Een rondje is een donatie voor de club ter waarde van een rondje in de kantine. Mensen krijgen hier geen drankjes voor terug, maar helpen hun club hier enorm mee in deze lastige tijd.

Kant-en-klare actie

Rondjevoorjeclub is een open actie: iedereen die zijn of haar club wil helpen kan meedoen via de website. Om dit zo gemakkelijk mogelijk te maken heeft Clubplan de meeste clubs al klaargezet, zodat mensen direct een rondje kunnen geven. Alle betalingen en administratie gaan digitaal, dus daar heeft jullie vereniging geen werk van. Clubplan zorgt dan dat de donaties na de actieperiode worden uitgekeerd, in januari.

Clubs kunnen zelf bepalen of ze de actie zelf ook actief willen promoten. Hiervoor stelt het actiebureau een kant-en-klaar promotieplan ter beschikking.

Mocht uw club er nog niet tussen staan, of uw wilt graag meer informatie om de actie zelf te promoten dan kunt u dat doorgeven via het contactformulier op de site rondjevoorjeclub.nl.

Aanmelden is niet nodig, je kunt direct doneren.

De specialist
Anne Prins

Mijn naam is Anne Prins, sinds 1999 Senior Verenigingsadviseur bij SportDrenthe. Uiteraard ben ik dan ook betrokken bij Sportclub Drenthe. Vanuit mijn functie ben ik 3-4 avonden op pad om verenigingen te adviseren/helpen

aprins@sportdrenthe.nl
Direct aanmelden